Nieuwsbrief VBS Duinen december 2017


NIEUWSBRIEF VBS DUINEN DECEMBER 2017

 

Beste ouder(s),

 

Op dinsdag 5 december 2017 komen de Sint en zijn pieten naar onze school! We verwelkomen hen op het Duinenplein omstreeks 8.50 uur met enkele Sinterklaasliedjes. Jullie zijn ook van harte welkom! Daarna stappen we onder begeleiding van de politie, in stoet naar onze school. Gedurende de dag zullen de Sint en zijn pieten het heel druk hebben maar vanaf 15.45 uur zijn jullie van harte welkom in de turnzaal van de school voor een ‘meet en greet’ met de heilige man. Ondertussen kunnen jullie genieten van lekkere pannenkoeken en een drankje ten voordele van de lln. van de school. De organisatie ligt in handen van de ‘vrienden van de school’ ( het vroegere oudercomité).

Vanaf vrijdag 1 december 2017 worden de warme schooltijdmaaltijden verzorgd door “Hanssens Catering” uit Wevelgem-Gullegem. Voor u en uw kinderen zal dit geen gevolgen hebben, de prijs blijft gelijk. Het maaltijdenbriefje wordt vanaf nu op woensdag meegegeven naar huis(vroeger op vrijdag) en moet terug mee naar school op vrijdag (vroeger op maandag). Het maandmenu blijft ook te raadplegen op de schoolwebsite.

Op donderdagavond 21 december 2017 om 18.00 uur of op vrijdagmorgen 22 december 2017 om 10.00 uur worden jullie van harte uitgenodigd in de Sint-Therisiakerk ( naast de school) voor de opvoering van een kerstmusical door de leerlingen van de tweede graad.

Op vrijdag 22 december 2017 tenslotte gaat ook de kerstmarkt van onze school VBS Duinen door . ‘De vrienden van de school’ staan in voor de organisatie van dit evenement. We geven de aftrap om 13.45 uur. Om 14.00 uur start het vrij podium met een optreden van jong talent uit onze school. De kinderen kijken in klasverband onder begeleiding van de leerkracht naar de verschillende acts. Iedereen kan ook voor een hapje en een drankje terecht aan de verschillende standjes (voor en na het optreden). Bij droog weer gaat alles door op de buitenspeelplaats van de kleuters. Bij slecht weer is iedereen van harte welkom in de zaal Cruysduyne (de feestzaal van de school).

Tom Doise – Directie VBS Duinen Bredene

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.