Talentendag en schoolfeest VBS Duinen op vrijdag 9 juni 2017


Beste ouder(s), grootouder(s), sympathisant(en) van de school,

Jullie worden van harte uitgenodigd op onze talentendag van vrijdag 9 juni 2017 (poorten open vanaf 10.30 uur in de voormiddag en vanaf 13.30 uur in de namiddag – gratis inkom)! In alle klassen kunnen de talenteneilanden bezocht worden. De talentendag sluit mooi aan bij onze vernieuwde klaswerking.

“De leerlingen kunnen na een werkmoment een zinvolle opdracht kiezen uit de talentenarchipel, die negen eilanden omvat en elk een ander talent aanspreekt: beeldeiland, taaleiland, muziekeiland, beweegeiland, denkeiland, sameneiland, fijneiland, wereldeiland, wil- en durfeiland.”

De talentenarchipel is een instrument dat ons helpt bij het zoeken naar en het stimuleren van mogelijke talenten. De talentenarchipel start vanuit de kinderen zelf en legt de nadruk op hun eigen groeikracht en betrokkenheid. Elke leerling verkent elk eiland gedurende een bepaalde tijd. De leerling kiest zelfstandig de volgorde van de eilanden, alsook de activiteit die hij/zij uitvoert.

Aansluitend (vanaf 15.00 uur) voorzien we tal van activiteiten (springkastelen,…) en versnaperingen (ijsjes, pannenkoeken, popcorn,…).
Om 15.30 uur start dan het vrij podium: ”VBS DUINEN ‘S GOT TALENT”.

Vanaf 16.30 uur kun je proeven van een Noordzeebroodje met krokante groentjes en een vleugje tartaar. Dit lekkere gerechtje wordt klaargemaakt door Jan Nayaert, kok van restaurant ‘Plat du jour’ en peter van ons kookproject in de derde graad. Omstreeks 17.00 uur kun je genieten van lekkere frietjes op Nicole’s wijze met aangepaste sausjes…

Een plaatselijke DJ sluit de avond af met enkele leuke deuntjes uit vervlogen tijden…

Met de opbrengst van het schoolfeest willen we de vele uitstappen van de kinderen verder financieel ondersteunen.

We hopen van harte jullie talrijk te mogen verwelkomen!

Het leerkrachtenteam en directie van VBS Duinen Bredene.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.