Nieuwsbrief april 2017


Beste ouder(s), grootouder(s), sympathisant(en)

INFO- MOMENT!

We nodigen jullie graag uit op een info-moment over de vernieuwde klaswerking in onze school. Op dinsdagavond 2 mei 2017 om 17.00 uur worden jullie verwacht in de turnzaal. Voor de lagere school ligt de focus op binnenklasdifferentiatie en talentenwerking. Bij de kleuters gaat onze aandacht naar zelfstandigheid, experimenteren en ontdekken, betrokkenheid en welbevinden.

Het info-moment start met onze visie en wat achtergrondinformatie. Deze inleiding wordt gebracht door juf Fem en directeur Tom. Om 17.30 uur krijgen jullie dan de kans tot wat extra uitleg en praktijkvoorbeelden in de respectievelijke klassen van kleuter en lager.

 

STUDIETOELAGE!

Op woensdag 10 mei 2017 van 10.00 uur tot 12.00 uur en op donderdagnamiddag 11 mei 2017 van 15.00 uur tot 17.00 uur kunnen jullie terecht op school (in de keuken) bij Isabelle Decalf (Sociaal Huis Bredene) voor hulp bij de aanvraag van de studietoelage. Een aanvraag studietoelage voor dit schooljaar kan nog ingediend worden t.e.m. 1 juni 2017.

 

SCHOOLFEEST!

Graag melden we ook nog dat er op vrijdagnamiddag 9 juni 2017 een talentendag wordt georganiseerd voor de lagere school. Jullie zijn welkom vanaf 13.30 uur. Die namiddag gaat ook de papa- en mamadag door voor de kleuters. De start hiervoor wordt gegeven om 13.15 uur op de buitenspeelplaats. Daarbij aansluitend volgt dan nog het schoolfeest met een vrij podium gebracht door de leerlingen van de lagere school. We voorzien natuurlijk ook wat standjes met hapjes en drankjes…

Verdere info volgt nog.

 

Directie en leerkrachtenteam VBS Duinen Bredene

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.