Eerste schooldag dinsdag 1 september 2020!


Beste ouder(s), grootouder(s),

 

Eerste schooldag

Alle kleuters en leerlingen van de lagere school zijn terug welkom vanaf 1 september 2020.

De opvang ’s morgens start reeds op dinsdag 1 september vanaf 7.15 uur en de avondopvang gaat ook reeds door tot 17.30 uur.

Vanaf 8.20 uur zijn alle lln. welkom in de klas.

De jongste kleuters worden reeds opgevangen door juf Saskia en juf Brigitte aan de schoolpoort (bij de toiletwagen). De oudste kleuters en de leerlingen van de lagere school stappen zelfstandig naar hun klas via het poortje naast de werf.

Schoolorganisatie

Door de Coronapandemie beperken we de toegang tot de school van ouders en derden. Graag afscheid nemen aan de schoolpoort. De leerlingen gaan zelfstandig de school binnen

De leerlingen van de lagere school kunnen  vanaf 8.20 uur naar hun klas. Het 1ste leerjaar via het poortje naast de toiletwagen, het 2de leerjaar via het poortje naast de werf, het 3de leerjaar via de brandtrap, 4 de lj. A via het poortje naast de werf, 4B via de ingang van De Cruysduyne, het 5 de leerjaar en 6de leerjaar tussen de kerk en de keuken via het parochiehuis. Om 8.30 uur sluiten we de poorten af.

We kiezen ervoor om dit schooljaar in de namiddag in het lager niet met leergroepen te werken. Dit om de kans tot besmetting te verkleinen. Dit betekent dat we 11 klassen hebben in het lager en dat alle activiteiten gebeuren binnen het leerjaar ook de speelplaats- en reftermomenten, het turnen en het zwemmen.

 

Tussen 15.50 uur en 16.00 uur kunnen jullie jullie kinderen terug ophalen aan de schoolpoort.

Maaltijden

De eerste week van september 2020 zijn er reeds warme maaltijden voorzien. Op woensdag krijgen jullie  het bestelbriefje mee voor de volgende week.

Meerdaagse

Voorlopig gaan de meerdaagse uitstappen (Bosklassen :5de leerjaar en 6de leerjaar week van 28 september 2020 tot 2 oktober 2020), Westouterklassen (3de leerjaar en 4 de leerjaar – 27oktober 2020 tot 29 oktober 2020) door. Verder info volgt nog. Vanzelfsprekend zullen we op de meerdaagse uitstappen de leerjaren uit elkaar houden.

Communicatie

Graag de data van de infoavonden (zie vorige mail) vrijhouden!

Graag registreren via gimme voor wie dat nog niet deed!

Alle communicatie verloopt via het gimmekanaal.

 

Directie en team VBS Duinen.

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.