De bouwwerken op VBS Duinen Bredene starten binnenkort…


Beste ouder(s), beste sympathisant(en),

 

Graag brengen we jullie op de hoogte van het feit dat de bouwwerken aan de VBS Duinen tijdens de herfstvakantie een aanvang nemen.

De werken zullen ruim een jaar duren en zullen onvermijdelijk hinder met zich meebrengen, zowel wat lawaai als toegankelijkheid van het schoolgebouw betreft. We proberen dan ook regelmatig een update te geven zodat jullie de vorderingen kunnen meevolgen en de kinderen op de meest veilige manier naar de school kunnen begeleiden.

In eerste instantie worden de klassen aan de kant van de Peter Benoitlaan afgebroken. Dit gebeurt tijdens de herfstvakantie. Op het plannetje hieronder ziet u over welk deel van de school het precies gaat.

De fietsen kunnen dan ook niet meer gestald worden in de fietsenstalling in de Peter Benoitlaan.

Je plaatst je fiets dan ook best tussen de kerk en de keuken van de school.

Het is de bedoeling om in de tijd voor de kerstvakantie deze plaats bouwklaar te maken voor het nieuwe sanitair blok op de gelijkvloerse verdieping en de vier klassen die op de eerste en tweede verdieping van deze nieuwbouw zullen komen.

In tweede instantie wordt het lokaal waar de toegang tot de speelplaats voor 5de en 6de leerjaar afgebroken. Dit is voorzien voor de maand januari. Het zal voor de leerlingen van 5 en 6 dan ook niet meer mogelijk zijn om langs daar de school binnen te komen. De nodige info hieromtrent wordt tijdig meegedeeld. Op het plannetje hierrond zie je over welk gedeelte het precies gaat.

Ook hier wordt het sanitair vernieuwd en komt er een ruime luchtige toegang tot de school.
Op de verdieping komt eveneens een nieuw sanitair blok, een directie lokaal en een vergaderlokaal. Op die manier wordt eindelijk de verbinding tussen de twee gebouwen op de eerste verdieping gerealiseerd.

We hopen dat alles vlot verloopt zodat binnen afzienbare tijd de kinderen gebruik kunnen maken van vernieuwd hedendaags sanitair en een aantal nieuwe lokalen.

 

Met vriendelijke groeten,

Directie en schoolbestuur.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.